BRYLLUP

Et magisk bryllup på Engestofte Gods

 

Ønsker I et drømmebryllup i historiske og naturskønne omgivelser?

Så er Engestofte det perfekte sted.

 

Det vigtigste for os er at skabe den perfekte dag for jer som I vil huske igennem hele jeres

liv sammen. Hvad enten I ønsker et lille og intimt bryllup eller et brag af en fest så kan vi på Engestofte hjælpe jer med at skabe den fest som I drømmer om.

 

I kunne f.eks blive gift I den overdådigt smukke domkirke i Maribo og så tage på en lille sejltur på Maribosøerne for dernæst at ligge til kaj ved Engestofte og spadsere igennem den private park op til bryllupsfesten... I kan også blive gift I den lille yndige Engestofte kirke som ligger I forbindelse med selve godset, eller måske ønsker I at blive viet udenfor i Parken omgivet af blomster.

 

Mulighederne er mange på Engestofte og det er kun fantasien der sætter grænser. Vi glæder os til at skabe en magisk bryllupsdag for jer!

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Event-Ansvarlig: Lise Egeskov, le@engestofte.dk eller tlf. +45 26 80 61 69

 

På Engestofte kan I få det lige som I vil have det. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi kan f.eks tilbyde bordservering, buffet eller "family style", med fade på hvert enkelt bord.

Vi dækker op med Hvid Riflet fra Royal Copenhagen som prikken over i'et.

Vi gør en dyd ud af af at designe udsmykningen til jeres fest efter jeres ønske. Vi får ofte vores blomster fra Blomsterskrædderen I Sakskøbing.

 

Engestofte Gods ligger idyllisk ved bredden af Maribosøerne. Måske var det noget med en sejltur? Vi kan også arrangere drinks og måske et kroketspil i parken på rigtig "slots maner" imens brudeparret bliver fotograferet. Eller måske et orkester...? Mulighederne er mange!

Engestofte Gods - Søvej 10 - 4930 Maribo - T. 26 80 61 69 - le@engestofte.dk